این یک رول کیکه جذابه.. یه کیک راحت که میتونید این شکلی تزئینش کنید
آرد ۹۸ گرم
شکر ۱۵۶ گرم
پودر کاکائو ۱۷ گرم
بیکینگ پودر ۷ گرم
روغن مایع ۵۱ گرم
تخم مرغ بدون در نظر گرفتن وزن پوسته۱۵۸ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شیر (پرچرب) ۷۲ گرم
خامه قنادی
موز
توت فرنگی
شکلات تخته ای یا سکه ای
همه مواد هم دما محیط
طرز تهیه :
همه موادو به غیر از شیر داخل ظرف بریزید و با دور تند همزن هم بزنید به مدت هفت دقیقه .
بعد از هفت دقیقه شیرو اضافه کنید و به مدت دو نیم دقیقه با دور متوسط هم زدنو ادامه بدید .
مواد کیک آمادس
یه سینی ۳۰*۴۰ بیارید کفشو کاغذ روغنی پهن کنید و موادو بریزید با پالت صاف کنیدو بذارید داخل فر
طبقه وسط حرارت از پایین
دمای فر گازی ۱۸۰
فر برقی ۱۶۵
مدت زمان تقریبی پخت ۱۲ دقیقه
خیلی نمونه که خشک میشه
بعد از پخت خارج کنید کمی از حرارت که افتاد کاغذو جدا کنید ،بغلای کیکو حتما برش بدید اگه خشک شده
چون وقتی میپیچید ممکنه کیک شکسته بشه .
خامه قنادیو که یخ زدایی شده با دور تند هم بزنید تا کاملا فرم بگیره.
روی کیکو با اب البالو یا شیر یا هر ابمیوه که دوس دارید تر کنید ،بعدش یه لایه خامه که من این لایه رو نازک خامه کشیدم .تیکه های موزو توت فرنگیو بریزید و برش های مساوی بدید
رول اولو که میپیچین ممکنه بشکنه اما رول های بعدی به راحتی میتونید دور کیک بپیچین .
برای تزئین میتونید خامه کشی کنید و روشو با خرده کیک تزئین کنید اما من روی کیکو شکلات تخته ای رنده کردم که خیلی ساده و خوبه .
ویدئو از saberparsian