خورش هویج یه غذای اصیله که برای خطه ی تبریز و اذربایجان هست برخلاف تصورتون اصلا شیرین نیست حتما امتحانش کنین
خورش هویج تبریزی
✅مواد لازم
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
هویج متوسط ۳ عدد
الو خورشتی ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱عدد
نک فلفل زردچوبه
زعفران دم کرده
رب گوجه ۲ قاشق
چوب دارچین
ابلیمو یا ابغوره با سرکه
🌺هویچ رو با رنده یا چاقو خلالی کنین
✅پیاز رو خرد کنین و تفت بدین زردچوبه اضافه کنین و همراه گوشت تفت بدین فلفل اضافه کنین رب اضافه کنین تفت بدین تا از خامی دربیاد چوب دارچین بریزین واب بریزین بزارین تا خوب بپزه
✅هویج رو تفت بدین زعفران و ابلیمو اضافه کنین
✅۱ساعت اخر پخت الو رو اضافه نیم ساعت اخر هویج رو اضافه کنین نمک و زعفران و ابلیمو هم اضافه کنین
✅برای اینکه الو وا نره میتونین تفتش بدین
✅برای اینکه گوشت زودتر بپزه میتونین رب رو تفت بدین ۱ ساعت اخر اضافه کنین
منبع: @ashpazi_somayeeh