راز خوشمزه شدن «عدس پلو» مجلسی
چیزایی که لازم داریم:
برنج ۲،۵ پیمانه
عدس ۱،۵ پیمانه
گوشت ۳۰۰ گرم
ادویه گوشت: زردچوبه، فلفل سیاه، کمی پودر زنجبیل، کمی پودر سیر، کمی دارچین، نمک
ادویه پلو: پودر دارچین وپودر زیره و زعفران
رب ۱ ق چ
پیاز ۱ عدد بزرگ
کشمش، زرشک، خلال پسته وبادام به دلخواه
مهم ترین نکته همینه که فقط بزارین عدس بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت خیس بخوره! همین☺️
عدس دودقیقه آخر اضافه بشه، یعنی اگر زمان پخت برنج ده دقیقه هست، بعد از گذشتن ۸ دقیقه، عدس اضافه بشه و بعد آبکش بشه!
از صفحه sahartaryan
محصولات بخش فروشگاه