دلمه غذای محبوب ما ایرانیها و البته همسایه قدیمی ما، کشور ترکیه است. دلمه انواع مختلف داره اما رمز و راز در محتویات داخل دلمهست و توی این پست دستور پخت دلمه را با هم میبینیم.
مواد لازم برای دلمه برگ مو و دلمه فلفل
لپه:۱/۴ پیمانه
استاک گوشت:۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
برنج : ۱/۲ پیمانه
پیاز (نگینی خردشده) ۲ عدد
گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۴۰۰ گرم
ادویه کاری : ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران (ساییده و حل شده در آب) :۲ قاشق سوپخوری
سرکه : ۴ قاشق سوپخوری
شکر : ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : ۱/۲ پیمانه
سبزی (پاک و خردشده): ۲۰۰ گرم
برگ مو (تازه، جوان و بلانچ شده) : ۵۰۰گرم
روغن مایع (مخصوص سرخکردن) : به مقدار لازم
*ادویه کاری شامل زردچوبه (۲ قاشق سوپخوری)، دارچین (۱ قاشق سوپخوری)، هل (۱ قاشق سوپخوری)، زیره (۱قاشق سوپخوری) و تخم گشنیز (۱ قاشق سوپخوری) است که به صورت آسیاب شده با (۱ قاشق سوپخوری) پودر سیر مخلوط شدهاند.
** سبزی دلمه شامل: تره، جعفری، شبت و پیازچه جمعاً (۱۶۰ گرم) و مرزه (۴۰ گرم)
منبع: sanazsania