مواد لازم
خمیر اماده هزارلا(لوازم قنادی و سوپرمارکت بزرگا موجود دارند)
پودر کنجد وپسته
عسل ذوب شده یا با یه ق ابجوش رقیق شده و زعفران یا شربت بارزعفرونی
طرزتهیه
خمیر هزارلا رو از شب قبل از فریزر خارج
میکنیم داخل یخچال میزاریم یخش باز بشه
باز میکنیم برش دلخواه میزنیم
وسط شیرینی رو خط میندازیم
روش عسل و زعفران میزنیم و کنجد میپاشیم میره داخل فر از قبل گرم شده
دمای فر۱۸۰درجه بمدت۲۰دقیقه
اگر روش طلایی نشد چند دقیقه گریل رو روشن کنید
منبع: @ashpazi_akram