آلبالوپلو
مواد لازم :
آلبالو ۱۰۰ گرم
شکر ۲ ق.غ
کره ۲۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
زعفران دم‌کرده
روغن ۲ ق.غ
فیله مرغ ۴ عدد
ادویه ها :
نمک ۱ ق.چ
فلفل سفید یا قرمز ¼ ق.چ
پاپریکا ۱ ق.چ
پودر سیر ⅓ ق.چ
تخم گشنیز ½ ق.چ
پیازداغ مقدار لازم
خلال پسته مقدار لازم

مدت زمان پخت آلبالو ۱۰ دقیقه
میتوانید  پیاز داغ را به برنج هم قاطی کنید و فیله را لابلای برنج هم قرار بدین .

از صفحه mr.foodx