امروز روز جهانی سیبزمینی سرخ کردهست …
ولی از اونجایی که من سیبزمینی سرخ شده رو بهخاطر مضر بودنش تو برنامه غذایی خودم ندارم ؛ رفتم سراغ یه رَوشی که هم سالم باشه هم خوشمزهتر از حالت سرخ شده …
موادی که لازم داری:
سیبزمینی
روغن زیتون
آویشن ، پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک، فلفلسیاه
*شستن و خلال کردن سیبزمینی
*اضافه کردن کمی روغن زیتون
*مزهدار کردن با ادویه
*چیدن در سینی فر، روی کاغذ روغنی
*پختن به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه
از صفحه لقمه
محصولات بخش فروشگاه