قیمه بادمجون یا قیمه سیب زمینی کدوم رو بیشتر دوست دارید؟
مواد لازم برای پنج نفر:
نصف لیوان لپه(اول کار بذارین خیس بخوره)
پیاز درشت یک عدد(پیاز باعث لعب بیشتر خورشت میشه)
گوشت هرچند تکه که برای هرنفر درنظر میگیرین
ادویه و نمک (حتتتتما یه تیکه چوب دارچین و یه قاشق گلاب هم بزنین من تو فیلم کلا یادم رفت ولی عطرشو محشر میکنه)
بادمجون درشت دو تا(به شکل دلخواه برش بدین و روش نمک بپاشین تا خسابی تلخیش گرفته بشه)
لیمو عمانی سه تا(اول کار با چنگال سوراخ کنین و بذارین خیس بخوره تا تلخیش گرفته بشه)
کافیه پیازو تفت بدین بعد گوشت و ادویه رو اضافه کنین و تفت بدین بعد رب گوجه اضافه کنین و آب اضافه کنین و بذارین یک و نیم ساعت بپزه
بعد لپه و لیموعمانی و نمک اضافه کنین و بذارین یک و نیم ساعت دیگه بپزه(بهتره دارچین و گلابو تو این مرحله اضافه کنین)
تو این فاصله بادمجونا رو بشورین و خشک کنین و سرخ کنین وقتی یک و نیم ساعت دوم تموم شد بادمجونارو به خورش اضافه کنین تا بیست دقیقه دیگه کاملا جا بیفته
پس کلا حدود سه و نیم ساعت زمان لازمه تا خورشت حسابی جا بیفته
من چون بچه هام آب خورشتو دوس دارن خورشتم آبداره شما میتونین بذارین آبش کشیده بشه
ویدئو از elahe_cook