این دسر تابستونی خوشمزه رو میتونین خیلی راحت آماده کنین و برای میهمانی ها هم خیلی شیکه😍🍒 میتونین با آلبالو، گیلاس یا توت فرنگی درستش کنین😋
📍مواد لازم👇🏻
🔻برای سس آلبالویی:
🍒 ۲ لیوان آلبالو (۳۰۰ گرم آلبالوی بدون هسته)
🥣شکر دو سوم لیوان
🥄نشاسته ذرت یک و نیم ق غ + یک چهارم لیوان آب سرد
🍋آبلیمو ۱ ق چ

🔻برای دسر وانیلی:
🥛شیر ۴ لیوان
🥣شکر ۱ لیوان سر خالی
🥡آرد سفید ۱ لیوان
🧁خامه صبحانه ۱ پاکت (۲۰۰ گرم)
🥄وانیل خالص نوک ق چ (یا وانیل شکری ۱ ق چ)

🔻طرز تهیه:
آلبالوی بدون هسته رو به همراه آب و شکر روی حرارت متوسط بذارین چند دقیقه بمونه تا آلبالو ها بجوشن و نرم شن، بعد نشاسته ذرت و آب رو ترکیب کنین و بهش اضافه کنین و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنین تا غلیظ شه، در آخر آبلیمو رو اضافه کنین و زیرش رو خاموش کنین. میتونین همونجوری استفاده کنین یا مثل من با هر دستگاهی که دارین پوره ش کنین.
‌شکر و آرد و یه لیوان شیر رو روی حرارت ملایم ترکیب کنید، حل که شد یک لیوان یک لیوان بقیه شیر رو اضافه کنید و مدام هم بزنین که آرد گوله گوله نشه، روی حرارت ملایم مدام هم بزنین و غلیظ که شد بهش خامه و وانیل اضافه کرده, هم بزنین یکدست شه و از روی حرارت بردارین.
‌لایه لایه داخل ظرف سروتون بریزین و بذارین تو یخچال، خنک که شد سرو کنین. من با کمی ترافل و آلبالو #دسر روتزیینش کردم.
‌🔸با آلبالو خیلی خوشمزه میشه😋🍒
اما اگه ترشی آلبالو رو دوست ندارین میتونین با گیلاس یا توت فرنگی هم درستش کنین و میزان شکرشو بسته به شیرینی میوه تون کم و زیاد کنین.
‌نوش جان♥️
‌منبع: ‏@sama.diy