باید از شیرمحلى استفاده کنى و بزارى نیم ساعت بجوشه بعد بزارى یکم از داغى بیوفته و بریزى تو ظرف مورد نظرت مدام چک کنى با انگشتت اگه تا شماره پنج شمردى و انگشتت نسوخت موقع اضافه کردن ماسته
هر یک کیلو دو ق غ سرپر ماست احتیاج داریم
ماست رو با همون شیر ولرم یکم مخلوط کن و بریز تو ظرف و یکم فقط یکم اروم هم بزن و دیگه روشو بپوشون و بزار ی شب تا صبح تو دماى محیط بمونه بعد بزار تو یخچال پنج ساعت یا بیشتر تو یخچال بمونه و بهد میل کنید
اگه ماست درست میکنى و بافتش بریده بریده میشه بهتره قبل از اینکه شیر رو بریزى تو ظرف مورد نظرت از صافی ردش کنى
دوستان اگه شیر سرد باشه و مایع اضافه شه ماست نمیبنده
اگه شیر داغ باشه و مایع اضافه شه ماست میبنده اما سفت نمیشه و خیلی اب میندازه

از صفحهpoopak_food