به شدت خورش قیمه شمارو خوشمزه تر میکنه،شمام یه نکنه اضافه کنید🌸
✅سیب زمینی کنار خورش رو می دونم همون بلدین چطوری سرخ بشه که کریسپی و عالی بشه و انتهای کپشن یه توضیح مختصر مینویسم.

مخصوص قیمه:
۱)زنجبیل تازه باشه بهتره(خیلی کم،در حد نصف بند انگشت)
۲)هل ۳ عدد(حتما هل رو بشکنید که عطرش به خوبی در بیاد.
۳)چوبه دارچین (این با اونی که تو خورش میریزیم فرق داره،موقع تفت دادن گوشت همون اول یه دونه چوبه ریختیم)
۴)آب جوش ۴ قاشق
✅👆اینا میرن باهم ۲۰ دقیقه دم بکشن.
۵)زعفرون غلیظ ۱ قاشق
۶)گلاب ۱ قاشق
🔺این مواد اگه زودتر به قیمه اضافه بشه میزان زیادی از عطرش میپره،در نتیجه موقع سرو ریخته میشه روی قیمه.
🔺کلااااا ۶ قاشق آب جوش هستش بچه ها🤗الان کامنت پر نشه ازین که وااااااای قیمه آبکی میشه وااااااای چرا آخر اضافه کردی👇👇👇👇
🔺قیمه شما جا افتاده باشه با ۶ قاشق چاشنی معطر اصلا آبکی نمیشه عزیزای دلم.

✅سیب زمینی رو خلالی کنید،۱ دقیقه بذارید توی آب جوش که کامل ۱ دقیقه بجوشه(لحظه اول که اضافه میکنید آب از جوش میفته،از لحظه ای که دوباره جوشید ۱ دقیقه زمان بگیرید،بعدش بریزید توی آبکش و بعد توی آب سرد سرد،خشکش کنید و توی روغن داغ سرخ کنید.
منبع: @monabanoo_