دو سال پیش در همین روزها، دنباله‌دار نئووایز با حضور غافلگیرکننده خود در آسمان، منجمان و حتی عموم مردم را شگفت‌زده کرد. این دنباله‌دار در روزهای اول حضور خود در آسمان صبحگاهی و ساعاتی قبل از طلوع آفتاب حتی با چشم غیر مسلح دیده می‌شد و پس از چند روز، به آسمان شامگاهی در محدوده صورت فلکی دب اکبر پیوست و در نهایت، در مسیر خود در منظومه شمسی از ما دور شد.

 تبلیغات اکسکوینو
تصویر امروز ناسا یا بهتر است بگوییم ویدئوی امروز ناسا، تایم‌لپسی از ارتفاع گرفتن دنباله‌دار نئووایز بر فراز دریای آدریاتیک (Adriatic Sea) از سواحل ایتالیا است. نئووایز یکی از محدود دنباله‌دارهای صد سال اخیر بود که با چشم غیر مسلح نیز دیده می‌شد و لقت دنباله‌دار بزرگ ۲۰۲۰ را از آن خود کرد.

تایم‌لپس حرکت نئووایز
عکاس این تایم‌لپس را در بامداد ۱۸ تیر ۱۳۹۹ ثبت کرده که در مدت ۳۰ دقیقه بیش از ۲۴۰ تصویر برای این ویدئوی ۱۶ ثانیه‌ای گرفته است. البته حضور نئووایز تنها جذابیت این ویدئو نیست. نیووایز از پشت ابرهای شب‌تاب (Noctilucent Clouds) در آسمان پر ستاره صبحگاهی حرکت می‌کند.
این دنباله‌دار به طرز شگفت‌انگیزی تا مردادماه همان سال درخشان باقی ماند و دنباله غباری و یونی آن از هسته‌ای با قطر ۵ کیلومتر در مخالف جهت تابش خورشید در آسمان نمایان بود.