بدون نیاز به فر یه کیک موکای کافی شاپی خوشمزه درست کن😍🍰
طعم این کیک بی نظیره حتما امتحانش کن😋
📍مواد لازم (این میزان برای قالب ۲۳-۲۵ سانت مناسبه)👇🏻
🥚تخم مرغ ۳ عدد
🥣شکر ۱ لیوان
🥄وانیل نوک ق چ
🥛شیر دو سوم لیوان
☕️پودر قهوه فوری ۲ بسته + یک چهارم لیوان آب جوش
🥣روغن مایع نصف لیوان
🥡آرد سفید یک و دو سوم پیمانه
🥄بیکینگ پودر ۲ ق م
🍫پودر کاکائو ۲ ق غ
🔸برای کرم قهوه:
🥛شیر ۱ لیوان
🥄شکر ۴ ق غ
☕️پودر قهوه فوری ۱ بسته
🌽نشاسته ذرت ۲ ق غ سر صاف
🔻طرز تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو ۳ بار الک کرده و کنار بذارین.
قوه فوری رو داخل آب جوش حل کرده و کنار بذارین تا خنک شه.
کف قابلمه یا قالب کاغذ روغنی بندازین، روی کاغذ و دیواره ها رو چرب کنین. یه شعله پخش کن رو از یک ربع قبل بذارین روی حرارت ملایم گرم شه یا فر رو گرم کنین.
وانیل، شکر و تخم مرغ رو ۷-۸ دقیقه با همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه، حین کار دور ظرف رو هر از گاهی دورگیری کنین که بوی تخم مرغ تو کیک نمونه.
بعد شیر، روغن و قهوه خنک شده رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنین. مخلوط آرد رو طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک در یک جهت هم بزنین.
بریزین داخل قابلمه و با دمکنی بذارین روی شعله پخش کن روی حرارت ملایم حدود ۵۰ دقیقه بپزه، با سیخ چوبی تست کنین اگه بهش نچسبید یعنی پخته.
🔸درب قابلمه رو بعد از پخت کامل برندارین چون پف کیک میخوابه، بذارین با درب نیمه باز چند دقیقه بمونه از داغی بیفته بعد بردارین، دوباره بذارین چند دقیقه کیک تو قابلمه باشه و بعد از قالب خارج کنین بذارین رو توری خنک شه.
🔸داخل فر از قبل گرم شده هم میتونین بذارین با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه.
🔸مواد کرم قهوه رو ترکیب کرده و روی حرارت ملایم هم بزنین تا غلیظ شه، از داغی که افتاد بریزین روی کیکِ خنک شده.
🔸این کیک رو بدون کرم هم میتونین درست کنین و طعمش عالیه.
نوش جان♥️
منبع: @sama.diy
کیک موکای کافی شاپی خوشمزه
محصولات بخش فروشگاه