🌻این حلوا واقعا بافتش بی نظیره و طعمش بهشتی،اونقدر ارده طعمشو خوب میکنه بعضیا حتی زعفران هم نمیزنند😍👌
🌻مواد لازم🌻
شکر یک و نیم لیوان
آب یک و نیم لیوان
زعفران و هل به مقدار لازم
آرد ۲ لیوان
کره صد گرم
روغن مایع دو سوم لیوان یا یک فنجان
ارده نصف لیوان یا نصف استکان کمی بیشتر.
🌻شکر و اب رو ترکیب کرده رو حرارت کم میزاریم ،شکر آب بشه کافیه نباید بجوشد،اخر هل و زعفرانو اضافه کرده و از حرارت برمیداریم.🌻
🌻کره و روغن مایع و ارد را با حرارت کم تفت میدیم،مدام هم میزنیم تا ته نگیره،به رنگ دلخواه ک رسید شهد رو اضافه میکنیم.🌻
🌻مرحله اخر ارده رو اضافه کرده و گهواره میکنیم و از روی حرارت برمیداریم🌻
✅نکته مهم:هنگام اضافه کردن شهد حرارت خیلی کم یا خاموش باشد.
✅نکته:بهتره ارد نان سنگک استفاده بشه ولی با هر مدل ارد دیگه هممیشه درست کرد.
✅شهد اگ سرد شد کمی روشن کنید تا ولرم شه و روان و بعد به حلوا اضافه کنید.
منبع: @cookkadee