موادلازم
سیب زمینی – ۴ تا  ۵ عدد متوسط
تخم مرغ – ۳ تا ۴ عدد
پیاز -۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده – ۴۰۰ گرم
نخود فرنگی – یک فنجان پخته شده
شیر – یک سوم لیوان
نمک ، فلفل وزردچوبه – به میزان لازم
زعفران آب کرده – یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی-۲ قاشق غذاخوری
 طرز تهیه:
 پیاز را خرد و سرخ  می کنیم.  بعداز تفت دادن گوشت چرخ‌کرده را به همراه نمک، ادویه، زردچوبه و رب به آن  اضافه می‌کنیم.  کمی که تفت خورد،  با یک سوم لیوان آب می گذاریم بپزد و درآخر نخودفرنگی را اضافه می‌کنیم. سیب زمینی های پخته و له شده را با شیر و تخم مرغ‌ها هم می‌زنیم. زعفران را اضافه می کنیم و مایه را در قیف می ریزیم.
ته ظرف نسوز خود را از مایه گوشت می ریزیم و با قیف مایه سیب زمینی را به‌صورت شکوفه روی مایه شکل می‌دهیم تا تمام ظرف پرشود. اگر قیف موجود نبود خمیر سیب زمینی را روی مایه گوشت می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. سپس ظرف نسوز را در فر قرار می دهیم و با درجه متوسط گریل را روشن می‌کنیم. وقتی روی سیب زمینی ها طلایی شد از فر در می‌آوریم.