با این روش خیارشوراتون حتی تا سالگرد هم ترد و سفت میمونه
آب نمک خیار شور تاثیر زیادی رو طعم و ترد بودن و همچنین ماندگاری
بالا خیارشور داره.
نسبت دقیق آب و نمک و سرکه باید به اینصورت باشه
آب ۱۷ پیمانه + نمک ۱ پیمانه + سرکه ۲ پیمانه

مهمترین نکات:
میتونید آب رو ۱۸ پیمانه و سرکه رو ۱ پیمانه کنید اما مقدار سرکه از ۱ پیمانه کمتر نشه.
سرکه به هیچ وجه حذف نشه چون باعث نرم شدن خیارشور میشه.
سرکه سفید یا قرمز فرقی نمیکنه.
نسبت سیر و سبزیجات و فلفل به خیار اندازه دقیقی نداره.
شاید شما خیارشور رو خیلی تند دوست داشته باشین یا از طعم سبزی معطر تو خیارشور خوشتون نیاد ، پس مقدار مواد میانی خیارشور کاملا سلیقه ای هست.
من اینجا برای ۲ کیلو خیار ، یک بوته سیر استفاده کردم .
فلفلام چون زیاد تند نبودن بیشتر ریختم.
تقریبا ۱ قاشق سرخالی فلفل قرمز تند (چون ما خیارشور تند میخوریم اضافه کردم) پودر فلفل قرمز اگه زیاد ریخته بشه خیارشور نرم میشه.
سبزی هم فقط از شوید و مقدار کمی ترخون استفاده کردم (نسبت شوید ۲ برابر ترخون باشه)
سیر باعث خوش عطر و طعم شدن خیارشور میشه پس کم اضافه نکنید.
حدود ۱۵-۲۰ عدد نخود برای ترد بودن خیارشور میتونید اضافه کنید (من سالهای قبل نخود نمیریختم و خیارشورام تا سالگرد ترد میموندن)امسال امتحانی اضافه کردم.
حتما حتما از خیار بوته ای استفاده کنید (خیار درختی مناسب خیارشور نیستن)
خیار هر چی قلمی تر باشه آب داخلش جذب نمیشه
ظرفی که برای خیارشور انتخاب میکنید اگه پلاستیکی هست دقت کنید هیچ سوراخی نداشته باشه،حتی یه سوراخ اندازه سر سوزن باعث میشه خیارشور کپک بزنه
اگه ظرف شیشه ای انتخاب میکنید حتما از کیپ بودن درب ظرف مطمئن بشین که هوا نکشه
خیارشور رو میتونید تا ۱ سال در جای خنک و تاریک نگهدارید اما به محض اینکه درب خیارشور باز بشه باید به یخچال منتقل کنید
اگه برگ مو دارید حتما چند برگ روی خیاراتون بزارید
خیارشور را ۱ هفته در محیط آشپزخانه و بعد در یخچال نگهدارید،بعد از ۲ هفته آمادس

ویدئو از vanillaa_cooking