شامی رودباری ازون غذاهایی که من سالی یکی دوبار درست میکنم
این میزان روغن و غذا برای هفت هشت نفر آماده شده. من خودم روغن همه چی رو میکشم 😁 ولی این غذا باید با همین میزان روغن آماده بشه !
شما تا حالا خوردین؟!
حالا
چرا اسمش شامی رودباریه؟ چون روغن زیتون ماده اصلی این غذاست و رودبار هم شهر زیتون و روغن زیتونه. طبق سنت محلی، یه نوع سبزی کوهی و کمی هم گلپر به مایه گوشت اضافه میشه. و شامی ها رو هم خیلی بزرگ و نازک باز میکنن ( اندازه یه نعلبکی 😄 )
ولی خب این شیوه خانوادگی ما برای این غذا هست و احساس میکنم خیلی همه پسندتر هست.
نیم کیلو گوشت چرخکرده
یک پیاز رنده شده
ادویه ( نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زنجبیل و دارچین و سبزی محلی که من بجاش آویشن ریختم )
۱ لیوان روغن زیتون
۱ کیلو گوجه
منبع: fateme.alizade.ir