شنیسل بادمجان یکی از انواع سوخاری ها می باشد که برای گیاه خوارن گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید. شنیسل بادمجان خیلی ترد و خوشمزه و سوخاری است و شما می توانید با افزودن کمی پنیر فتا و یا پنیر پیتزا شنیسل بادمجان پنیری خواهید داشت. برای تهیه این غذای خوشمزه بهتر است از بادمجان دلمه ای استفاده کنید. شما می توانید در انتها فیلم آموزشی تهیه شنیسل بادمجان را نیز مشاهده کنید و یک غذای سوخاری خوشمزه سالم بدون گوشت تهیه کنید. شما می توانید شنیسل بادمجان را در کنار انواع سوخاری ها تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شنیسل بادمجان گیاهی
بادمجان دلمه ۲ عدد
پیاز داغ ۲ ق سوپ خوری
پنیر فتا ۲ ق غذا خوری
پنیر پیتزا ۴ ق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه شنیسل بادمجان خوشمزه و راحت
مرحله اول : آماده سازی بادمجان
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای به قطر ۲ سانت خرد کنید و بهتر است از بادمجان دلمه ای استفاده کنید. داخل یک کاسه آب و نمک را بریزید و بادمجان ها را داخل آب و نمک قرار دهید و برای ۱ ساعت قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و بعد بادمجان ها را آبکش کنید و روی دستمال نخی قرار دهید تا کاملا خشک شود.
مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان
برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری در طول پخت به خود جذب کند اول بدون اینکه روغن داخل تابه بریزید و هر دو طرف را سرخ کنید. نباید خیلی بادمجان ها را سرخ نکنید و له نشود. می توانید از سرخ کن بدون روغن استفاده کنید.
مرحله سوم: هم زدن تخم مرغ
تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شود. پودر سوخاری را داخل یک کاسه دیگر بریزید و به آن پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: تهیه شنیسل بادمجان
حالا را با چاقو بادمجان را تا نیمه برش بزنید و حالا از مواد پیاز داغ و پنیر فتا و پنیر پیتزا و دو لایه بادمجان را بهم فشار دهید و ابتدا بادمجان ها را داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بزنید و مجدد تکرار کنید و داخل یک شیر جوش روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه شنیسل بادمجان سوخاری و ترد
حدود ۲ دقیقه برای طلایی شدن بادمجان ها کافی می باشد.
بهتر است بادمجان ها را تست کنید تا تلخ نباشد.
می توانید از پنیر ورقه ای استفاده کنید.
از پودر سوخاری نارنجی استفاده کنید.