جالبه بدانیم اسم خورش قیمه برگرفته از سایز برشها‌ی گوشت آن هست و این بار تصمیم گرفتیم با توجه به اینکه جایگاه خاصی توی آئین‌های مذهبی و فرهنگ نذری ما دارد، بهتون آموزش بدیم.
این آموزش رو از دست ندید و با ما همراه باشید.

مواد لازم:
– گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
– روغن زیتون ۴۰ میلی‌لیتر
– رزماری ۲ ساقه
– ساقه جعفری مقداری
– برگ بو ۴ عدد
– روغن سرخ کردنی به میزان لازم
– رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری
– زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
– فلفل سیاه به میزان لازم
– لیمو عمانی ۵ عدد
– پیاز داغ ۱۰۰ گرم
– لپه ۱۵۰ گرم
– نمک به میزان لازم
– زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
– زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری
– گل محمدی ۱ قاشق چایخوری

منبع: sanazsania