عطر دارچین و شکر منو یاد افطار ماه رمضون میندازه🥹 من عاشق رشته خشکارم😍 مخصوص گیلان ولی فکر کنم الان استانهای دیگه ام درستش میکنن🥰 شهر شما هم رشته خشکار هست؟

مواد لازم
آرد برنج یک لیوان
آرد گندم دو لیوان
آب یکو نیم لیوان
گردو خورد شده
عسل

ادویه ها
شکر
دارچین

آرد هارو الک میکنیم و با آب مخلوط میکنم.
مایعی به غلظت ماست هم زده به دست میاد
میزاریم یک ساعت استراحت کنه.
شکرو دارچین و گردو خورد شده رو باهم مخلوط میکنیم.
مایع رشته رو میریزیم داخل ظرف مخصوص و میریزیم روی تابه داغ ولی بدون روغن.
روی رشته ها بخار میکنه وقتی از بخار افتاد رشته رو‌از کف تابه جدا میکنیم و دوطرف رو به سمت وسط تا میزنیم و وسط رشته از مواد شکرو گردو میریزیم و کل رشته رو تا میزنیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم.
برای شیره هم میتونین از شربت بار غلیظ استفاده کنین هم از عسل.
کنار چای داغ سرو کنین

 منبع: akram.ashpazi