مـوساکا از غذاهـای معروف یونانیه که بین ما ایرانیها هم خیلی پرطرفداره.
ترکیب گوشت چرخ کرده، سیبزمینی و بادنجان، باعث طعم منحصر به فرد این دستـور غذایی میشه.
پس این ویدیو رو با هم ببینیم.
مـواد لازم:
– بادنجان (بدون پوست و حلقهای خرد شده): ۵ عدد
– نمک: به مقدار لازم
– روغن مایع ذرت: به مقدار لازم
– سیبزمینی: ۵۰۰ گرم
– پیاز : ۱/۲ عدد (۷۵ گرم)
– گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۱۵۰ گرم
– رب گوجهفرنگی: ۱/۵ قاشق سوپخوری
– فلفل دلمهای سبز (نگینی خرد شده): ۱۵۰ گرم
– گوجهفرنگی (حلقهای خرد شده) : ۲۵۰گرم
– سس بشامل: ۳ پیمانه (طبق دستور داده شده)
– پنیر موتزارلا (رنده شده): ۱۰۰ گرم
منبع: sanazsania
محصولات بخش فروشگاه