قند یک اصطلاح کلی است که برای توصیف دسته‌ای از مولکول‌ها به نام کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها وجود دارد. موادی مانند گلوکز، فروکتوز، ساکروز، مالتوز، لاکتوز، دکستروز و نشاسته همه اشکالی از قند هستند. 

بر خلاف سبزیجات و خوراکی‌های با قند کمتر، خوردن مواد قندی باعث می‌شود که سطح دوپامین در بدن افزایش پیدا کند که در نهایت موجب اعتیاد فرد به مواد قندی شده و باعث ‌می‌شود افراد ولع بیشتری نسبت به مواد قندی داشته باشند. 

اما خوردن قند چه تاثیراتی بر بدن انسان می‌گذارد و چرا در مصرف آنها باید اعتدال را رعایت کرد؟