رول مرغ با آلبالو یکی از رولت های بسیار محبوب و خوشمزه است که بهتر است یک بار تهیه کنید تا طعم خوشمزه آن شما را شگفت زده کند. این رول طعم فوق العاده ی دارد و تبدیل به یکی از غذاهای همیشگی شما شود. شما می توانید این رول خوشمزه را برای مهمانی و مجالس به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. این روش خوشمزه را می توانید در فر یا بدون فر داخل ماهیتابه نیز تهیه کنید و به همراه انواع مغزها تزیین و سرو کند. رول مرغ یکی از غذاهای ترند و مجلسی می باشد که امروزه بین ما ایرانی ها محبوب شده است. 

مواد لازم برای تهیه رول مرغ با آلبالو
سینه و ران مرغ
آلبالو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
گردو ۱/۴ پیمانه
زعفران دم کرده ۱/۲ پیمانه
آبلیموترش ۲ ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز به مقدار لازم
 
طرز تهیه رول مرغ آلبالویی با طعمی متفاون و خوشمزه
مرحله اول: مزه دار کردن مرغ
شما می توانید همه از سینه و هم فیله به دو روش استفاده کنید. یا فیله مرغ را برای تهیه این غذا به صورت نازک بکوبید و مزه دار کنید و مواد را داخل رول قرار دهید و این غذا را تهیه کنید و یا می توانید مخلوط سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل چرخ گوشت یا غذاساز ریخته و میکس کنید و بعد با نمک، فلفل سیاه و زعفران و آبلیموترش خوب مخلوط و مزه دار کنید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: تهیه سس آلبالویی
آلبالو ها را هسته گیری کنید و با کمی شکر و نمک داخل قابلمه ریخت و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا پخته شوند و آب بی اندازد و بعد آلبالو ها را جدا کنید و آب غلیظ شدن را برای روی سس جدا قرار دهید. گردو ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی
پیاز را خلالی ریز خرد کنید و داخل یک تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد آلبالو را به همراه گردو اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد یکدست شود. مرغ را از یخچال خارج کنید و روی یک سطح صاف سلفون بکشید و مرغ چرخ کرده روی سلفون چرب شده بریزید.

مرحله چهارم: پخت رول مرغ با آلبالو
حالا مرغ را به شکل مستطیل روی سلفون شکل دهید و از مواد میانی وسط آن قرار دهید و مواد را از یک طرف رول کنید و با کمک سلفون هر دو طرف رول را گره بزنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود. حالا داخل تابه کمی روغن ریحته و با شعله کم رول را سرخ کنید تا همه اطراف آن سرخ شود و بعد روی رول زعفران و سس آلبالویی بریزید و سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه رول مرغ با آلبالو مجلسی با طعم عالی
حرارت باید کم باشد تا مواد مغز پخت شوند.
می توانید گردو را حذف کنید.
می توانید در فر از قبل گرم شده نیز رول مرغ آلبالویی را تهیه کنید.