روشهای مختلفی برای درست کردن بادمجون کباب شمالی هستش,بعضی‌ها بادمجون و سرخ نمی‌کنند و مواد داخلش و تفت نمی‌دن و همون طوری مواد و خام میریزم داخل شکم بادمجون و می‌زارن داخل تابه تا بپزه؛من اینکار و انجام نمیدم به نظرم بادمجون باید یکم سرخ بشه اطرافش و موادش هم فقط در حد تفت دادن سرخ بشه بعد داخل شکم بادمجون و با مواد پر کنیم.حالا روش پخت من و ببینید اگر خوشتون اومد درست کنید و عکسای خوشکلتون و برام بفرستید.
بادمجون سفت و باحال:۴ تا دونه
گردو آسیاب شده:۱لیوان
سبزیجات معطر:۳ تا۴ قاشق غذاخوری(شامل نعناء,خالیواش،چوچاق)اگر نداشتید میتونید از گشنیز و نعناء و کمی ریحون خرد شده استفاده کنید.
سیر رنده شده:۳حبه
پیاز رنده شده یا ریز و نگینی خرد شده:۱ عدد
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری(من از رب انار ترش استفاده کردم)شکا میتونید بیشتر بریزید یا غز رب انار ملس استفاده کنید.
نمک فلفل گلپر:به میزان لازم

طرز تهیه:
بادمجونارو پوست میگیریم یه شیار داخل شکمش ایجاد میکنیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در آب و نمک میخوابونیم تا تلخی بادمجونا گرفته شه،بعد بادمجونارو از آب خارج میکنیم و میچلونیمشون تا آبش گرفته شه و بعد تو تابه کمی روغن میریزیم و هر ۴ طرفش و کم سرخ میکنیم،
واسه مواد شکم بادمجون یه دونه پیاز و سه حبه سیر و خرد میکنیم میکنیم و تفتشون میدیم تا آبش کشیده بشه،زردچوبه بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم؛گردوی له شده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم؛رب انار و نمک و فلفل سیاه و گلپر و سبزیجات معطر و اضافه کرده و کمی که تفت دادیم آماده ست.

این مواد و میریزیم داخل شکم بادمجونا و بادمجونارو کنار هم میچینیم داخل تابه و ۱لیوان از سسی که درست کردیم و بهش اضافه میکنیم و درب تابه رو میزاریم تا با حرارت متوسط واسه خودش کم کم آماده بشه؛همینکه سس به خورد بادمجونا رفت و زیر بادمجونا کمی سرخ شد آماده ست؛«یک ساعتی طول میکشه.
داخل گوجه فرنگی رو هم میتوتید خالی کنید و غز موادی که اماده کردید پر کتید و در کنار بادمجانها بپزید،هم خوشکل میشه هم خوشمزه
این غذا رو هم با نون و هم با برنج میتونید سرو کنید؛یه غذای فوق العاده خوشمزه و شیک برای مهمونی هاتون می‌تونه باشه.

ویدئو از nadiaa_cook