آب دوغ خیار نه از این جهت که سرد سرو میشه، بلکه بخاطر ترکیباتش یک غذای تابستونیه و بهترین حریفه برای گرمای هوا.
اما آب دوغ خیار هم نکتههای خودش رو داره که هم خیلی ظریفه و هم خیلی در طعم و عطر آب دوغ خیار تاثیر داره.
هنوز از تابستون یک ماه و چند روزی مونده و همچنان وقت برای آب دوغ خیار خوردن هست.
مواد لازم:
– خامـه: ۵۰ گرم
– ماست تـرش: ۸۰۰ گرم
– دوغ: ۱ پیمانه ( ۲۵۰ میلیلیتر)
– خیـار (نگینی خرد شده): ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
– سبـزی تازه (پاک و خرد شده): ۴۰۰ گرم
– کشمـش (بیدانه و شسته شده): ۵۵ گرم
– مغز گـردو (نیم کوب شده): ۱۰۰ گرم
– مغز پسته (نیمکوب شده): ۶۰ گرم
– سیـر (کوبیده ده): ۱ حبه (۵ گرم)
– نمـک و فلفـل سیـاه (پودر شده): به میزان لازم
– سبـزی خشـک ( ۴ گرم)
– یـخ: ۲۰ تکه
– گـل محمـدی (پـودر شده): به میزان لازم
منبع: sanazsania