اگه ۲ عدد سیب زمینی و یک سینه مرغ دارید حتما امتحانش کنید
مواد لازم:
سینه مرغ – ۴۰۰ گرم
نمک – ۳ گرم
فلفل سیاه – ۳ گرم
سیب زمینی – ۲ عدد
پنیر- ۱۰۰ گرم
تخم مرغ – ۱ عدد
نمک – ۵ گرم
فلفل سیاه – ۳ گرم
خرده نان یا ارد سوخاری- ۵۰ گرم
پارمزان – ۲۰ گرم
آب – ۳۰ میلی لیتر (۱ فلان اونس)
روی آتش متوسط به مدت ۱۰ دقیقه هر طرف سرخ کنید

اول سینه مرغ رو با گوشت بزنید سیبزمینی رو هم‌رنده بزنید و ابش رو بگیرید بهش نمک و فلفل‌سیاه و قرمز و اضافه کنید و یه دونه تخم مرغ و پنیر‌پینزا رو با هم مخلوط کنید
وسط سینه مرغ قرار بدیدو یه لایه دیگه سینه مرغ بزارید و دور تا دورشو کاغذ روغنی قرار بدیدو بزارید دوطرفش به مدت ۱۰ دقیقه بپزه و مجدد به مدت ۴۵‌دقیقه بزازید تا کامل مغز پخت بشه با شعله کم و دربسته
صفحه ashpazie_madam