شیرینی پفکی گردویی دقیقا مثل اسمش خوشمزه و باحاله
مواد لازم

زرده تخم مرغ: ۳عدد
پودرقند: ۷۵گرم(یا نصف لیوان دسته دار فرانسوی)
وانیل: یک چهارم ق.چ استاندارد
آب لیموترش: یک چهارم ق.چ
آردسفید: یک ق.چ
گردو خوردشده: ۱۰۰تا۱۵۰گرم(یک لیوان)

اول زرده های تخم مرغو(که حتما باید کاملا خنک باشن) با پودرقند و وانیل با دورتند همزن حدود ده دقیقه میزنیم تا سبک،حجیم و سفید رنگ بشه درحین کار یکی دو مرتبه هم باید کاسه رو دورگیری کنیم تا زرده ها بطور یکنواخت زده بشه و شیرینی بوی ضحم نگیره.بعد آرد و آب لیمو رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.مغز گردو رو هم اضافه میکنیم و با قاشق موادو کاملا باهم مخلوط میکنیم.کف سینی فرو کاغذ روغنی میندازیم و هربار مقداری از مواد شیرینی رو با یه قاشق کوچیک برمیداریم و با فاصله از هم رو کاغذ میذاریم.
برای تزئین میتونید روی شیرینی ها مقداری خلال پسته بریزید.
سینی رو داخل فری که از یکربع قبل با دمای ۱۶۰درجه گرم کردیم میذاریم به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه.
از فر که دراوردیم باید بذاریم شیرینی ها کاملا خنک بشن بعد از کاغذ جدا کنیم و تو ظرف سرومون بچینیم
نوش جان❤

از صفحه ashpazi.foodspy