آموزش تصویری پخت کامل لازانیای گوشت و قارچ 

مواد لازم برای ۶-۷ نفر
ورقه لازانیا حدودا ۱۲ تا ۱۵ عدد (بسته به سایز)
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
سویا ۱ فنجان (قابل حذف)
قارچ ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
سس کچاب
زردچوبه-فلفل سیاه-پاپریکا-آویشن-نمک-ادویه لازانیا
👈آویشن ۱ ق غذاخوری سرصاف و به هیچ وجه حذف نشه
رب ۱ ق غذاخوری پر
پنیر پیتزا ۷۰۰ تا ۹۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
پیاز ۱ عدد درشت

سویارو میتونید حذف کنید اما بنظر من نکنید چون هم خوشمزه میکنه،هم لازانیاتون پرو پیمون تر میشه و هم اصلا طعمش مشخص نیست و مقرون بصرفس (اگه حذف کردین گوشت چرخکرده اضافه کنید)
پیازو نگینی خرد و تو روغن تفت بدین تا طلایی بشه.
سویارو نیم ساعت قبل داخل آب گرم خیس کنید و بعد آبکش کنید و به پیاز اضافه کنید.
سویارو چند دقیقه تفت بدین تا تغییر رنگ بده و بعد گوشت چرخکرده رو اضافه و مجدد همه موادو باهم چند دقیقه تفت بدین.
ادویه و نمک رو اضافه و مخلوط کنید.
رب و قارچ های ورقه شده رو هم اضافه کنید.
درب تابه رو بزارید تا قارچ ها آب بندازن و نرم بشن.
بعد از چند دقیقه درب تابه رو بردارین و صبر کنین آب اضافی قارچ تبخیر بشه و بعد حرارتو خاموش کنید.
تو یه تابه بزرگ دیگه آب بریزید و بزارید جوش بیاد.
نصف ق غذاخوری نمک و ورقه های لازانیارو داخل آبجوش قرار بدین(ورقه هارو جابجا کنید تا بهم نچسبن)
بعد از چند دقیقه ورقه های لازانیا رو دونه دونه از آب جوش خارج کنید و روی دستمال نخی یا آبکش با فاصله از هم بچینید.
داخل ظرف مورد نظر کره بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید.
روی لازانیا ، سس کچاب یا بشامل و مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید.
همین ترتیب رو ادامه بدین تا موادتون تموم بشه.
لایه ی آخر روی مواد رو با پنیر فراوون بپوشونید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدین و در نهایت گریل رو بزنید تا طلایی بشه.

سس بشامل…
کره ۲۵ گرم
آرد ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه
آرد رو ۲-۳ دقیقه تو کره تفت بدین و بعد شیر از قبل جوشیده رو کم کم اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه.
نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بعد از چند دقیقه که سس غلیظ شد از روی حرارت بردارین و روی ورقه های لازانیا بریزید.

ویدئو vanillaa_cooking