قرمه سبزی که نیاز به تعریف تمجید نداره بیا درستش کنیم
مواد لازم برای پنج نفر:
ششصد گرم گوشت با استخون(استخون خیلی به خورشت طعم و لعاب میده)
نیم کیلو سبزی قرمه پاک شده(شامل تره،شنبلیله،جعفری)
لیمو عمانی دوتا
پیاز متوسط یه دونه
فلفل سیاه وزردچوبه و نمک
روغن حیوانی یا روغن جامد جمعا چهار قاشق(من کمتر زدم و روغنش کم شد چون نمیخواستم خیلی چرب باشه)
یک قاشق تخم گشنیز(عطرش محشره)
یک قاشق شنبلیه ی خشک
یک لیوان لوبیای پخته شده
برای پخت گوشت حتما آب جوش اضافه کنین
ویدئو از elahe_cook