یه دسر پرتقالی خوشمزه تا فصلشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید مواد لازم و تمام نکات توی کپشن مینویسم اطفا با دقت بخونید 🤓
مواد لازم برای دسر پرتقالی
آب پرتقال سه لیوان
شکر به ازای هر لیوان سه قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت به ازای هر لیوان یک قاشق غذاخوری
✅با هم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا خامی نشاسته گرفته بشه و غلیظ بشه
❌مواد لازم برای پاناکوتا
شیر دو لیوان و نیم
خامه ۲۰۰ گرم
شکر شش قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
✅اول شکر و شیر و با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه بعد پودر ژلاتین بنماری شده و خامه و وانیل و اضافه میکنیم هم میزنیم تا خامه حل بشه
✅پاناکوتا نباید بجوشه
✅حتما لایه ها ببنده بعد لایه بعدی اضافه بشه
✅پاناکوتا حتما سرد بشه و روی لایه اول ریخته بشه
✅بجای پاناکوتا میتونید از ژله آلواورا که با شیر مخلوط کردید استفاده کنید
✅من از لیوان استفاده کردم شما داخل هر ظرفی که دوست دارید میتونید بریزید و آماده کنید
منبع: maryam.bano400