بادمجون وتماته با چه میچسبه ما با للک.
شما با چه میخورین ؟نون یا برنج یا للک کدومش؟
یه چیزی سیتون بگوم موهمیشه دلوم میخواست بادمجون گوجه بخورم نه اینکه بدم بیاد نه
فقط بخاطر اینکه سودایی یه کم اذیتم میکنه
امابا این روش غیر ممکنه اذیت بشید
مواد لازم:
بادمجان:یک کیلو
گوجه:نیم کیلو
پیاز:دو عدد بزرگ
نمک
رب گوجه فرنگی:
آبلیمو:۵قاشق غذا خوری
زردچوبه:نصف قاشق چایخوری
ادویه چندقلم:نصف قاشق چایخوری
روغن:به اندازه مورد نیاز
روش پخت:
بادمجون ها روپوست بگیرید وبزارید یه یکساعت توآبکش بمونه
همزمان پیازهاتون وخلال کنید وتفت بدید بادمجانها هم بعد یکساعت سرخ کنید وگوجه ها هم حلقه ای خردکنید وپیاز وگوجه وبادمجون ولایه لایه داخل ظرف بزارید
برای درست کردن سس
رب گوجه وادویه ها وفلفل ونمک وآبلیمو ودوتا لیوان آب مخلوط کنید وروی مواد داخل ظرف بریزید
سر ظرف وببندید وبذارید با شعله متوسط روبه کم خوب بپزه
اضاف کردن آبلیموبه بادمجون باعث میشه که سوداوی بادمجون کمتر بشه وبا خوردن بادمجون اذی
موادلازم برای پخت لَلَک:
للک دوپیمانه
پیاز:۲عدد درشت🧅🧅
آب:۳/۵لیوان
روغن:۳ق غ
زردچوبه:مقدارخیلی کم
روش پخت لَلَک🔻🔻
لَلَک ها باید مقداری تفت بخورن به اصطلاح بوداده بشه
پیازها نگینی خوردکنید وتفت بدید
بعد نمک وزردچوبه وبعد آب اضاف کنید وقتی آب به جوش اومدللک ها اضاف کنید وسریع به هم بزنید وزیرشو خاموش کنید.
بعدازچنددقیقه روشن کنید تا دم بکشه وبا بادمجون گوجه بزنید بر بدن 😍😍😋😋
به شدت پیشنهاد میشه در کنارش حتما سبزی خوردن ولیمو سبز داشته باشید.
منبع: @sepideh_cheff