املت با نان باگت یکی از روشهای تهیه املت خوشمزه میباشد که شما میتوانید به راحتی با نان باگت و ژامبون و پنیر پیتزا این املت را تهیه کنید.
املتها انواع و اقسام مختلفی دارد. احتمالا با شنیدن املت یاد گوجه فرنگی و تخم مرغ میافتیدو گونههای مختلفی دارد. املتها در کمترین زمان ممکن تهیه میشود و شما میتوانید برای صبحانه و عصرانه این املت را تهیه کنید. املت با نان باگت به صورت تک نفره سرو میشود و گزینه خوبی برای مهمانیها یا منو کافهها اضافه کنید و یک املت خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
کره ۳۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
ژامبون ۴ ورق
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پنیر صبجانه ۱۰۰ گرم
نان باگت ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کره و روغن مایع داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست شود، فلفل دلمه و گوجه فرنگی را نیز بشورید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید.
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
در ادامه باید ژامبون خرد شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و بعد ادویهها را به همراه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ خوب پخته و سفت شود. سپس این مایه را از روی حررات بردارید و داخل همان تابه کمی کره بریزید.
مرحله سوم: سرخ کردن نان باگت
در ادامه باید نان باگت را به صورت مورب برش بزنید و داخل تابه قرار دهید و هر دو طرف نان را خوب سرخ کنید تا برشته شود. حالا باید از مواد تهیه شده روی نان قرار دهید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی آن قرار دهید و درب تابه را قرار دهید تا پنیر ذوب شود به همین راحتی املت لقمهای خوشمزه تهیه شده است. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت املت با نان باگت و پنیر پیتزا
میتوانید نان را داخل فر نیز قرار دهید تا پنیر ذوب و گریل شود.
میتوانید به دلخواه به مواد کمی قارچ یا ذرت استفاده کنید.
میتوانید بجای ژامبون از سوسیس سرخ شده نیز استفاده کنید.
میتوانبد به دلخواه بجای پنیر پیتزا از پنیر صبحانه یا ورقهای نیز استفاده کنید.