سالاد ماکارونی، پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که به سرعت طبخ می شود و می توان آن را در مهمانی ها بخصوص در جشن تولد ها و مراسمات عصرانه تهیه نمود.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون(۴ نفر)
مواد لازم میزان لازم
ماکارونی (فرم دار) ۱ لیوان
ژامبون مرغ ۱۰۰ گرم
ژامبون گوشت ۱۰۰ گرم
قارچ (درشت) ۵ عدد
پیازچه ۲ عدد
نخود فرنگی ۱.۵ فنجان
جعفری (ساطوری شده) ۱ قاشق غذا خوری
خیارشور ۷ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
۱. درون قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
۲. ماکارونی ها را به همراه مقداری نمک و کمی آبلیمو و کمی روغن داخل قابلمه بریزید.
۳. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه ماکارونی ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید.
۴. ماکارونی ها را کنار بگذارید تا آب اضافی شان خارج شود.
۵. نخودفرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید و درون آبکش بریزید.
۶. قارچ را خرد کنید.
۷. فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد نمایید.
۸. خیارشور را نگینی ریز کنید.
۹. ژامبونها را به شکل دلخواه برش بزنید.
۱۰. در تابه ای کمی کره ریخته و قارچ خرد شده را در مقداری کره و آبلیمو سرخ کنید.
۱۱. در ظرفی جداگانه فلفل دلمه ای و پیازچه را با مقداری کره یا روغن سرخ کنید.
۱۲. ماکارونی های آبکش شده را به فلفل دلمه ای و پازچه افزوده و مقداری تفت دهید.
۱۳. در یک کاسه بزرگ و جادارتمام مواد؛ ماکارونی همراه پیازچه و فلفل دلمه ای، قارچ، خیارشور، نخود فرنگی، ژامبون و… را مخلوط نمایید.
۱۴. سس مایونز و جعفری خرد شده را به همراه مقداری آبلیمو به مواد اضافه کنید.
۱۵. کمی نمک و فلفل به سالاد ماکارونی بیافزایید.
۱۶. سالاد ماکارونی را حداقل ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
۱۷. روی سالاد گوجه گیلاسی ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
ماکارونی سالاد ماکارونی این است که نباید خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند.
افزودن ۱ قاشق چایخوری روغن مایع به ماکارونی به دلیل این است که ماکارونی هنگام جوش خوردن به هم نچسبند و خمیر نشوند.
در صورت تمایل مقداری ذرت پخته هم به سالاد اضافه کنید.
ذرت و نخود فرنگی را می توانید خودتان به صورت آبپز تهیه کنید یا اینکه به صورت کنسروی استفاده کنید.
هنگام افزودن سس، مواد را آرام هم بزنید تا خرد یا له نشوند زیرا ظاهر سالاد خراب می شود.
اگر می خواهید سالاد را چندین ساعت بعد سرو کنید سس آنرا یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازگی خود را حفظ کند.
برای تهیه سس سالاد به صورت رژیمی می توانید به جای استفاده از سس مایونز از روغن زیتون به همراه فلفل سیاه و آب لیمو ترش استفاده کنید.