آش آبغوره یه آش سنتی شهر تبریزه که خیلی خوشمزه اس 😋می دونم تو شهرهای دیگه هم به روش های دیگه ای پخته میشه تو فصل تابستون وقتی گوجه فرنگی ها حسابی قرمز میشن حیفه که آش آبغوره درست نکنی چون این آش هم سبکه هم خیلی پر خاصیت ،این آش رقیقه و برای مهمونی ها می تونه به عنوان یه پیش غذا گزینه ی خوبی باشه👌
مواد لازم برای هشت نفر:
گوجه فرنگی پوره شده ۶۰۰گرم
سبزی شامل؛تره ،جعفری ۶۰۰گرم پاک شده
آبغوره یک لیوان
برنج نیم دانه یک لیوان
رب گوجه فرنگی یک ق سر پر
پیاز سه تا بزرگ
استاک (عصاره)قلم یا گوشت ۳ لیوان
نعنا داغ به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی پخته یک لیوان
🔺حتما از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید
🔺آبغوره رو تست کنید که گس نباشه چون اگه گس باشه طعم و مزه آش و خراب می کنه
🔺مقدار تره و جعفری برابره من خیلی کم گشنیز هم به این آش اضافه می کنم چون ترکیب عطرش عالی میشه
🔺آموزش استاک قلم تو هایلات پیجم هست ببینید
🔺لوبیا چشم بلبلی رو حتما یه شب خیس کنید و سه بار آبشو عوض کنید و بعد با نمک بپزید تا خوب نرم بشه 🔺این آش چون گوجه و آبغوره داره حتما باید لوبیا جدا پخته بشه و تو آش بصورت خام خوب نمی پزه
🔺اگه سوالی بود کامنت بذارید تا یکساعت بعد از آپلود پست به همه سوالها پاسخ میدم😊
🔺برای دیدن آموزش های بیشتر حتما پیجمو دنبال کنید👇👇👇
منبع: @madam_rad