استیک با سس مخصوص
چه موادی لازم داریم؟! برای ۳ نفر
فیله گوساله ۸۰۰ گرم
نخ آشپزخانه
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
سیر ۲ حبه
پودر آویشن ۱ ق چ و یکم برگ آویشن تازه یا خشک
روغن زیتون ۳ ق غ
مواد تشکیل دهنده سس قارچ:
کره ۵۰ گرم ، ارد ۱ ق غ خوری، شیر یک لیوان، قارچ ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم، خامه ۱ ق غ سرپر، نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
________________
چطوری درستش کنیم؟!
۱️⃣گوشت و خشک کن و با نخ مخصوص ببند
۲️⃣پودر آویشن و یکم برگ آویشن بریز تو ظرف و ۲ حبه سیر له کن و اضافه کن و نمک و فلفل سیاه اضافه کن و ۳ ق غ روغن زیتون و بریز رو مواد و با چنگال خوب میکس کن بعد بریز رو گوشت و خوب ماساژ بده و ۲۰ دقیقه بذارش کنار
۳️⃣فرو ۱۰ دقیقه گرم کن و ۳۰-۳۵ دقیقه بذار گوشت و توش(خیلی دوس داری پخته بشه ۳۵ دقیقه بذار) با دمای ۲۵۰ درجه و بعد درش بیار و فویل بذار روش و ۱۰ دقیقه بذارش کنار
۴️⃣ سس قارچ : قارچ رو داخل تابه حرارت بده با ۱ ق غ آبلیمو تا قشنگ آب قارچ کشیده بشه و بذارش کنار بعد کره رو حرارت بده تا کامل آب شه بعد آرد رواضافه کن یکم هم بزن و بعدش شیر رو اضافه کن یکمی که حرارت خورد قارچ و خامه و ادویه نمک و فلفل سیاه رو اضافه کن و بذار قشنگ حرارت بخوره و غلیظ شه
منبع: big.tasterr