موادلازم🌸🌸🌸
مواد لازم برای درست کردن سینه مرغ شکم پر
سینسل ۴ عدد(دوعدد سینه مرغ کامل از وسط نصف شده)
لیموترش ۲ عدد
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
قارچ تفت داده شده ۱۰۰ گرم(فقط داخل تابه با حرارت زیاد بزارید آبش کشیده بشه)
اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم(داخل تابه با حرارت زیاد اجازه بدید ابش کشیده بشه درب تابه رو نزارید)
روغن ۳ ق غ
پودر سیر،نمک،پاپریکا،فلفل پولبیپر از هر کدام یک ق م
طرز تهیه🌸🌸🌸
سینه مرغ ها رو با قیچی از قسمت پهن مرغ که ضخیم تر هست وگوشت بیشتری داره ارام برش بدید وتا قسمت پایین تا حایی که بتونید فقط قسمت وسط مرغ رو باز کنید مراقب باشید پشت سینه مرغ با قیچی بریده نشه
آب نصف یک لیموترش رووبه همراه ۱ ق غ روغت با ادویه ها مخلوط کنید وهم بزنید
حالا قسمت بیرون وداخل شکم مرغ ها رو با این ادویه ها ماساژ بدید ومزه دار کنید وبزارید استراحت یک ساعته
توی یک تابه اسفناج های بخار پز شده وقارچ تفت داده شده وپنیر خامه ای رو اضافه کنید
اب لیموترش ها رو بگیرید وانها رو هم اضافه کنید
بزارید روی حرارت متوسط ومرتب هم بزنید تا پنیر ومواد همه با هم ترکیب بشند
داخل شکم مرغ ها رو که باز کرده بودید حالا با مواد اسفناج با کمک یک ق پر کنید
قسمت بریده شده مرغ رو با خلال دندان به هم فیکس کنید
حالا توی یک تابه کمی روغن بریزید ومرغ ها روبچینید داخل تابهتابه رو انتقال بدید روی شعله گاز با حرارت بالا دوطرف مرغ ها رو سرخ کنید
حالا زیر شعله رو کم کنید بدون ریختن آب اجازه بدید مرغ ها خودشون اب میندازند وحدود ۴۵ دقیقه تا یکساعت بادرب بسته تا کاملا پخته ومغز پخت بشند وابشون کاملا کشیده بشه ودوباره به روغن بیفته وکاملا سرخ بشه
این مرحله اخر پخت رو میتونید توی فر هم با حرارت ۱۹۰ درجه روی مرغ ها فویل بکشید وبزارید داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه وبعد فویل رو بردارید و۱۰ دقیقه هم بدون فویل به مرع ها پخت بدید
تمام نوش جان
امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد
منبع: brotchen.kuchen