سلام به همراهان عزیزم دستور یک نون ترکیه ای رو براتون اوردم
موادلازم:
آب خدود ۲۲۰ میلی لیتر(از آب شیر استفاده کنید)
روعن مایع ۴۰ گرم
شکر ۴ق م
نمک۱ق چ
تخم مرغ ۱عدد
یک ق غ خمیر مایه
نصف ق چایخوری بهبود دهنده
آرد سفید کلاله ۵۰۰گرم
برای شربت
یک استکان اب
یک استکان شیره انگور
کنجد
طرزتهیه:
ابتدا خمیر مایه وشکر ونصف استکان از همان ۲۲۰ میلی آب رو با هم مخلوط کنید ودرب طرف رو بزارید به مدت ۷ دقیقه تا عمل بیاد 🔴 اگر از خمیر مایتون مطمیٔن هستید که تازه است ومشکلی نداره میتونید این مرحله رو انجام ندید
آرد +خمیرمایه+بهبود دهنده+شکر+نمک+تخم مرغ وآب رو با هم مخلوط کنید وحسابی به مدت یک ربع ورز بدید یا ۱۰۰ مرتبه رو میز کارتون ضربه بزنید تا کاملا یک دست ونرم ولطیف بشه وبعد روغن رو بهش اضافه کنید ودوباره ورز بدید تا کاملا یک خمیر یک دست داشته باشید خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه با کیسه پلاستیکی چرب شده بپوشونید وبزارید تا استراحت کنه
حالا از خمیر چونه ۱۰۰ گرمی بگیرید ودوباره بزارید ۱۰ دقیقه استراحت کنه حالا خمیر رو به صورت لوله ای باز کنید و به دوقسمت کنید ودوقسمت رو دور هم بپیچونیدو دوطرفش رو به هم ببندید حالا در مخلوط آب وشیره انگور بزنید وبعد در کنجد بزنید وبا فاصله بزارید توی سینی فر که حسابی چرب کردید وروشون رو با کیسه چرب شده فریزر بپوشونید به مدت ۴۵ دقیقه در حای گرم آشپزخانه استراحت بدید فرتون رو حداقل از نیم ساعت قبل روشن کنید روی دمای ۱۹۰ درجه طبقه اول از پایین سینی نان ها رو قرار بدید به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه یا تازمانی که روی نونتون کاملا رنگ بگیره
سوالی بود زیر همین پست در خدمتم
من برای درست کردن ساندویج با نان سیمیت سینه مرغ رو با نمک وفلفل زعفران پودر سیر وپاپریکا پختم واجازه دادم کاملا آبش کشیده بشه بعد نون هاارو از وسط باز کردم وبرای سس ۳ق غ پنیر لبنه ونصف آووکادو وکمی نمک ونصف یک لیمو ترش تازه رو آبش رو گرفتم وخوب باهم مخلوط کردم وروی نان مالیدم ومرغ هارو ریش کردم وروی سس پنیریم گذاشتم و شما از هر ترکیبی دوست دارید میتونید استفاده کنید
نوش جان
منبع: brotchen.kuchen