ی خیلی خوشمزه و خیلی راحته و از اون غذا هاس که شما میتونید مقدار زیاد آماده کنید تو فریز نگهداری کنید و هروقت که نیاز بود توی روغن سرخ کنید و نوش جونتون
این ناگت مرغ سه ماه توی فریز ماندگاری داره 😉👌🏻
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد کامل
نان تست ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه بزرگ
آب یخ یک چهرک پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری
آویشن و و پاپریکا و و فلفل سیاه ( از هر کدوم نصف قاشق چای خوری )
تخم مرغ ۲عدد
(یه دونه برای ناگت یه دونه برای سوخاری )
سس تند ۱قاشق غذا خوری
‌پانکو ۱ و‌نیم پیمانه
مواد سس 👇
مایونز ۲ قاشق غذا خوری
خردل ۱ قاشق نصف قاشق غذا خوری
کچاب ۱ قاشق غذا خوری
❌❌❌❌❌❌❌
چند تا نکته برای ناگت ،اول این که حتما آب یخ اضافه کنید ،بعد از میکس کردن ۱ ساعت بزارین یخچال ،بعد از این که پودر سوخاری زدین ۱ ساعت بزارین فریزر ( تا ۳ ماه هم میشه ) ،حرارت برای سرخ کردن کم باشه و روغن داغ

منبع: mahshidtaherkhanii