مواد لازم👇
🍦شیر محلی پر چرب : ۲ لیوان
🍦شکر : نصف لیوان
🍦نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذا خوری
🍦نشاسته گل : ۱ قاشق غذا خوری
🍦خامه صبحانه یا خامه قنادی : ۳/۴ لیوان
🍦وانیل : ۱ قاشق چایخوری

برای روکش بستنی 👇
🍫شکلات تخته ای : به میزان لازم
🍫روغن مایع برای رون شدن شکلات : ۳ الی ۴ قاشق
✅️میتونید هر دو قاشق رو نشاسته ذرت یا نشاسته گل بریزید.
✅️اگه میخواهید بستنی مگنوم درست کنید داخل شکلات آب شده خلال بادام بریزید.
✅️اگه از قالب پلاستیکی استفاده کردید کمی با روغن مایع چرب کنید بعد از اینکه بستنی کاملا بست بستنی رو با چاقو کمی ازاد کنید و چند ثانیه قالب رو داخل آب گرم بزارید براحتی جدا میشه.
✅️اگه قالب بستنی ندارید داخل لیوان یکبار مصرف درست کنید هیچ فرقی نمیکنه.
✅️اگه طعم شکلاتی دوست دارید یک قاشق پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.
منبع: @ashpazii_marziyeh