کیک انگلیسی ازون کیک های خوش‌بافت و خوشمزست که کافیه یک بار امتحانش کنی تا پای ثابت عصرونه و مهمونیات بشه😍🤌🏻
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۶۵ گرم (۱ پیمانه)
شیر ۸۵ گرم (۱/۲ پیمانه)
روغن مایع ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه )
آرد ۲۰۰ گرم (۲ پیمانه )
پودر کاکائو ۲ ق غ سرپر
وانیل۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک ق چ سر پر
۱. زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم،سفیده هارو با کمی از شکر هم میزنیم تا کاملا سفید و سفت بشه جوری که وقتی ظرف رو برمیگردونیم سفیده نریزه. حالا داخل یخچال میزاریم تا شل نشه.
۲.زرده ها رو با وانیل و بقیه شکر هم میزنیم تا کرم رنگ بشه؛ شیر و روغن رو اضافه میکنیم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
۳. آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم و را الک میکنیم و طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
۴. در آخر سفیده رو از یخچال درمیاریم و طی ۳-۲ مرحله با همه مواد ترکیب میکنیم و با هم فولد میکنیم.
۵. حالا قالب رو با روغن مایع یا روغن جداگانه ( که قبلا آموزشش رو براتون گذاشتم) چرب میکنیم و نیمی از مواد رو داخل قالب میریزیم و قالب رو تکون میدیم تا مواد کل قالب رو بگیره.
۶. حالا روش پودر کاکایٔو الک میکنیم و مابقی مواد کیک رو روش میریزیم و کاملا صاف میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر ۱۷۵ درجه که از یک ربع قبل گرم شده قرار میدیم.
۷. برای تزئین روی کیک از شکلات بن ماری شده و توت فرنگی و شکلات سکه ای استفاده کردم ( شما میتونین از هر میوه‌ی دیگه ای که دوس داشتین مثل موز و … هم استفاده کنین.)

منبع: @fatimaa_food