مواد لازم :
دو عدد سیب
یک قاشق چایخوری دارچین (اینجا اضافه نشده)
🍈مواد خمیر کیک:
سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
یک پیمانه سر خالی شیر
یک پیمانه سر خالی روغن
دو پیمانه آرد
یک قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
🍎مواد لازم برای پودینگ:
یک قاشق غذاخوری نشاسته
یک قاشق غذاخوری شکر
یک عدد تخم مرغ
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
پودر قند برای پاشیدن روی کیک

🍎طرز تهیه :
_ابتدا پودینگُ آماده کن و بذار خنک بشه.
همه مواد پودینگُ در قابلمه بریز و مخلوط کن و روی حرارت قرار بده و بپز تا غلیظ بشه.
_برای کیک ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیلُ با همزن بزن تا کرمرنگ بشه، شیر و روغنُ اضافه کرده، هم بزن، آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و اضافه کن و هم بزن.
_حالا نیمی از خمیرُ در قالب چرب شده بریز و سیب های خرد شده رو روش بچین، دارچین بپاش و باقیمانده مایه کیک رو روی سیب ها بریز، کامل روی سیب ها رو بپوشون، و در آخر پودینگ سرد شده رو مانند فیلم با قیف یا قاشق روی خمیر بریز و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۵.۴۰ دقیقه بپز.
پس از پخت اجازه بده کیک سرد بشه و روش پودر قند بپاش و سرو کن.
*نکته: برای پودینگ میتونی از پودینگ وانیلی آماده استفاده کنی.
*مواد باید هم دمای محیط باشن.
نوش جونتون منتظر عکس های قشنگتون هستم☻❤︎
منبع: @ashpazi.majlesii