چیز کیک جاپنی خدمت شما 🤗❤️⠀
مواد لازمش رو بگم:⠀
پنج تا تخم مرغ⠀
یه قاشق چایخوری وانیل⠀
یه لیوان ارد سه صفر گندم⠀
دو سوم لیوان شکر⠀
دوقاشق پنیر خامه ای⠀
۵۰ گرم کره⠀
یه لیوان شیر هم دما شده با محیط⠀
نکاتش رو بگم:⠀
۱-مارک پنیر خامه ای فرقی نمیکنه فقط زیاد شور نباشه⠀
۲-آرد سه صفر یا چهار صفر آرد بسته بندی هستش که معمولا همه مغازه ها دارن⠀
۳-اگر میخواید چیز کیک تون ترک نخوره یا از قالبی استفاده کنید که مثل کمربندی اب داخلش نفوذ نکنه یا اگر از کمربندی استفاده کردین کنارش رو با فویل آلومینیومی بپوشونید که آب داخلش نره بعد بجای اینکه قالب خود فر رو پر آب کنید، قالب کیک رو بذارید تو یه ظرف دیگه و اون ظرف دیگه رو تا جایی آب پر کنید که تا وسط اندازه قالب کیکتون آب پر بشه⠀
۴-سفیده تخم مرغ رو حتما بزنید تا مثل خامه بشه و کم کم بهش شکر رو اضافه کنید میتونید اینکار رو با همزن دستی هم انجام بدین فقط بیشتر طول میکشه⠀
۵-بیکینگ پودر لازم نیست بزنید چون سفیده تخم مرغ خودش باعث پف کیک میشه⠀
۶-میتونید یکم پوست لیمو رنده کنید داخلش یا یه نمه ابلیمو بریزید که کیکتون عطر لیمویی داشته باشه⠀
منبع: omidfoods
آموزش طبخ چیز کیک ژاپنی
محصولات بخش فروشگاه