آموزش «نان خانگی» پفدار و فوق العاده خوشمزه 
مواد لازم :
خمیر مایه فوری یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر ۱۰ قاشق غ
نمک یک قاشق غ
بکینگ پودر یک قاشق چایی خوری
شیر ولرم یک و نیم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
دو عدد تخم مرغ ( یک کامل / یک سفیده )
آرد سفید ۴/۵ لیوان
برای رومال زرده تخم مرغ و زعفران
طرز تهیه :
_ شیر ولرم و خمیر مایه و چند قاشق از شکر دستور را باهم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم تا خمیر مایه عمل بیاد.
_ تخم مرغ ها و شکر و روغن رو باهم مخلوط میکنیم.
_ دو ترکیب رو باهم مخلوط میکنیم.
_ آرد الک شده و بیکینگ پودر و نمک مخلوط میکنیم و به ترکیب اضافه میکنیم .
( اضافه کردن آرد باید به تدریج باشه و امکان داره نیم پیمانه کم‌تر یا کمی بیشتر استفاده بشه ، ولی خمیر نباید اصلا سفت بشه)
_ ۱۵ دقیقه با دستگاه یا دستی ورز میدهیم تا خمیر یکدست و نرم بشه.
روی خمیر رو کاور میکنیم و اجازه میدیم در دمای محیط یک ساعت تا یک ساعت و نیم خمیر استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه.
_ خمیر رو بعد از استراحت به چونه های ۱۰۰ گرمی تقسیم میکنیم و دوباره برای ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت میدیم.
و مطابق ویدیو خمیر رو به شکل دلخواه فرم میدیم و برای نیم ساعت به خمیر استراحت میدیم.
در صورت دلخواه با رومال نون رو تزیین میکنیم و داخل فر ۱۸۰ درجه با دمای هم زمان بالا و پایین قرار میدیم تا روی نان به خوبی طلایی بشه.
در صورت دلخواه بعد از خارج کردن نان از فر روی آن کره آب شده بمالید و از و عطر بی‌نظیر این نان لذت ببرید 😍❤️

منبع: reyhan.style