آموزش کاچی
دوستان ببخشید توى فیلم اشتباه به جاى پنجاه گرم روغن گفتم صد گرم
طرز تهیه کاچی برای دو تا سه نفر : ارد سفید نصف لیوان (ارد گندم یا ارد کیک فرقی نداره)- پنجاه گرم کره یا روغن جامد یا روغن مایع (معادل یک چهارم لیوان )- ادویه مخصوص کاچی یک ق غ __ زعفران دم کرده سه ق غ- اب یک لیوان- دمنوش گل بابونه یا گل گاوزبان یک لیوان -نبات سه تا چهار شاخه (معادل صد گرم) – ابتدا ارد را روی حرارت گذاشته تا بوی خامی ارد از بین برود ولی ارد تغییر رنگ ندهد.بعد حرارت رو خاموش کرده و ارد رو الک کنید تا گلوله ها باز شوند. روغن یا کره را اضافه کنید دو دقیقه با حرارت کم هم بزنید و بعد ادویه مخصوص کاچی را بهش اضافه کنید.و هم بزنید و بعد حرارت را خاموش کنید .اب را در ظرفی ریخته تا بجوش اید. بعد نبات ها و دمنوش گل بابونه را اضاف کنید تا کاملا حل شود و بعد زعفران را اضافه کنید و هم بزنید حرارت را خاموش کرده تا کمی از داغی بیوفتد، و بعد مواد را ارام ارام به ارد وروغن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ارد گلوله نشود، در این زمان حرارت خاموش باشه بعد که تمام اب ها با ارد مخلوط شدن دوباره حرارت را روشن کنید و مواد رو مدام هم بزنید با حرارت متوسط ( تا مواد غلیظ شود غلظت مواد تقریبا شبیه فرنی هستش کاچی نباید زیاد سفت باشه ولی من چون زیاد شل دوست ندارم کمی بیشتر رو حرارت گذاشتم و هم زدم ،در این مرحله اگه دوس داشتید میتونید مقداری مغز به کاچی اضافه کنید و هم بزنید و در اخر در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید ، واقعا طعمش حرف نداره نوش جان
به عطاری بگید ادویه کاچی یا ادویه دوای گرم میخواین
به جاى گل بابونه میتونى اب بریزى
از صفحه پوپک فود