افطاری بپزیم؛ تمام فوت وفن های تهیه «حلوا» خوشرنگ و خوشمزه 
یک و نیم لیوان شکر داخل قابلمه بریزید
یک و نیم لیوان آب هم اضافه کنید
اگه دوست داشتید میتونید یک قاشق چایخوری پودر هل اضافه کنید
شربت رو هم بزنید و چند دقیقه اجازه بدین بجوشه و بعد از روی حرارت بردارین.
صد گرم کره، یک فنجان روغن
روی حرارت بذارید تا کره ذوب بشه.
دو لیوان آرد اضافه کنید
حرارت باید متوسط باشه و مرتب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشه
انقدر به هم زدن ادامه بدین تا به این صورت کاراملی بشه.
مراقب باشید حلوا ته نگیره.
شربت آماده شده رو اضافه کنید.
هم بزنید تا حلوا از دیواره ی ظرف جدا بشه
در مرحله ی آخر بیشتر از نصف فنجان ارده اضافه کنید.
اضافه کردن ارده علاوه براینکه بسیار مقوی هست طعم فوق العاده ی به حلوا میده.
وقتی ارده کاملا با مواد مخلوط شد از روی حرارت بردارین و اجازه بدین خنک بشه
بعد هم تزئین کنید
حتما درست کنید و مطمئن باشید خوشمزه ترین حلوایی میشه که تا الان خوردین
امیدوارم که این آموزش رو دوست داشته باشید
نوش جان

منبع: pluss_mag