آموزش خوشمزه ترین کیک زردآلو فوق العاده لطیف و بدون فر 
اگر دوست داری عطر و طعم ین کیک فوق العاده خوشمزه رو تجربه کنی تا آخر ویدئو همراهم شو 😋
حتما تا فصل زردآلوِ این کیک میوه ای رو درست کن
این کیک رو با هر میوه ای میتونید درست کنید☺️
بریم سراغ مواد اولیش👇🏻👌🏻
شکر ۱پیمانه
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
کره ۱۰۰گرم
آرد قنادی ۲پیمانه
بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
زردآلو به میزان دلخواه
آرد و بکینگ پودر رو حتما ۳بار الک کنید
تخم مرغ، وانیل و شکر رو حتما ۵دقیقهبزنید تا کرمی و کشدار بشه
مواد رو از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید که هم دمای محیط بشه
اگر کاغذ روغنی ندارید کف تابه رو با روغن جامد یا کره چرب کنید
شعله پخش کن رو حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید
شعله رو زیاد نکنید که کف کیک میسوزه
برای پخت کیک در فر دمای ۱۸۰ به مدت ۳۵الی دقیقه
قبل از ۳۰دقیقه در فر یا تابه رو باز نکنید که کیک خمیر میشه و پفش میخوابه
منبع: @roshin.food