یکی از غذاهای محلی گیلان بادمجون گوده یا همون شکم پر هست که یه طعم و ترکیب بینظیره 

بادمجون:۵ عدد
پیاز: ۱عدد
سیر: ۳ حبه
پودر گردو: ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
رب انار:۲ قاشق غذاخوری
گلپر،نمک،فلفل و زردچوبه
سبزیجات معطر: ۴ قاشق غذاخوری(خالواش و نعنا)
یا (پونه و نعنا)

من بادمجون و داخل آب و نمک نمیزارم ،اگه بادمجونی که استفاده میکنین تلخی داره داخل آب و نمک بزارین.
من برای داخل بادمجون از رب انار ملس استفاده کردم و برای سس از ترکیب آب و رب انار ترش که ترکیب ملس و ترش فوق العاده میشه
اگه فر ندارین بادمجون ها رو داخل تابه ای که روی شعله پخش کن هست بزارین و در تابه رو دم کنی بزارین.

ویدئو از vegan_hayatt