رفتیم جزیره ی زیبای آشوراده که پنج دقیقه با قایق از بندر ترکمن راهه تا از مراحل پخت باسترمه پلو معروف ترکمنی براتون گزارش بگیریم که یکی از غذاهای محلی استان گلستان و بندر ترکمنه که خیلی هم پرطرفدار و البته بسیار خوشمزه ست. باسترمه در واقع ته چین اوزون برون یا ماهی استروژنه که داخل قازان که ظرف مخصوصیه درست میشه. برای شروع برنج و آبکش میکنن. ماهی اوزون برون و نمک میزنن و سرخ میشه. مرحله بعد یه لایه برنج میریزن کف قازان و روی برنج دونه های انار ترش و کشمش و پیاز که با فلفل سیاه مخلوط شده بودن و میریختن و بعد ماهی های سرخ شده رو میچیدن و یه صافی میذاشتن که با بخار پخته بشه و له نشه. در نهایت برنج میومد روی ترکیب قبلی و درش و می بستن تا روی حرارت آتیش هیزمی آماده بشه
از صفحه مستر تستر
محصولات بخش فروشگاه