بستنی سنتی 
مواد لازم 
شیر پرچرب یک لیتر یا پنج لیوان
شکر دو لیوان
ثعلب دو ق م
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کشیده چهار ق غ
خامه ۲۰۰ گرم ،یک پاکت صورتی
اگه ثعلب ندارید ،دو ق غ ارد بهمراه زرده تخم مرغ اضافه کنید ،رگه سفیده کنار تخم مرغ بردارید علت بوی زهم تخم مرغ هست

✅ابتدا شکر با ثعلب مخلوط کنید،بعد شیر برارید بجوشه حالا حرارت کم کنید ،مخلوط شکر وثعلب اضاف کنید ۶ الی ۷ دقیقه روی شعله ملایم هم بزنید تا گلوله نشه ،وقتی به غلظت افتاده خامه از قبل گرم شده بهمراه گلاب زعفران به مواد شیری اضافه کنید ،حرارت خاموش کنید

✅صبر کنید کمی از داغیش بیفته ،بعد به ظرف استیل یا پلاستیکی منتقل کنید توی فریزر بزارید ،کمی که از اطراف هاله یخی بست ،هم بزنید دوباره فریزر بزارید ،این کار ۵ الی ۶ بار تکرار کنید به فاصله نیم ساعت تا خودش خوب بگیره

✅حالا باقی مانده خامه روی مشما پهن کنید بصورت یک لایه نازک بزارید فریزر بعد با چاقو برش های کوچک بزنید مرحله اخر به بستنی اضافه کنید بهمراه گردو یا پسته ( نداشتید هیچ اشکالی نداره)برای دو ساعت بزارید فریزر تا کاملا بستنی ببنده ،نوش جان 😍🍨🍦
بسته نشدن بستنی یا حالت یخمکی شدن چندتا علت داره،ثعلب بی کیفیتی مصرف کردید بستنی کشدار نمیکنه،، یا شکر بیش اندازه حالت کریستالی به بستنی میده،،شیر کم چرب یخمکی میکنه ،بازم هر چی یادم افتاد به کپشن اضاف میکنم

منبع: از صفحه فرشته