اصن این بستنی یکی از خوشمزه ترین بستنی های ایرانیه
مواد لازم
شیر   یک کیلو
ثعلب مرغوب ۱۲ گرم یا یک ق غ سرپر
شکر ۳۲۰ گرم (۳۰۰ گرم هم کافیه)
گلاب با کیفیت ۳ ق غ
زعفران دم کرده غلیظ سه ق غ
خامه صبحانه  ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
مغز پسته

همه اضافه کردن ثعلب وشکر وگلاب وزعفرون و به غلظت رسیدن قبل از جوشیدن شیر اتفاق میفته  ومخلوط را از حرارت برمیداریم
حتما مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید
حرارت اجاق ملایم باشه
من تقریبا دو تا سه دقیقه بعد از گذاشتن شیر سرد روی شعله شروع کردم به اضافه کردن مخلوط شکر و ثعلب
حتما ثعلب مرغوب استفاده کنید تا بستنی ببنده
اگر شکر زیاد باشه بستنی نمیبنده
شیر کم‌چرب بستنی رو یخمکی میکنه
این بستنی طعمش بینظیر شد چون زعفران وپسته واقعی با شیر مرغوب استفاده کردم و خیلی هم آسون و راحت بود
فقط از هم زدن غافل نشید

ویدئو از masi.homee